Manus FAQ
Veelgestelde vragen

Opdrachten

Hier kunnen wij geen eenduidig antwoord op geven. Afhankelijk van het soort werk, neemt een verantwoordelijke contact met u op. Hier worden de details besproken om een duidelijk beeld te hebben van de omvang, complexiteit van de opdracht. Daarna ontvangt u een zeer duidelijke en transparante offerte. Na uw goedkeuring wordt de opdracht in onze planning opgenomen en uitgevoerd.

Uiteraard! Nadat u een offerte aangevraagd heeft, proberen we u binnen de 3 dagen te contacteren en een offerte op maat te geven. De offerte is 60 dagen geldig.

We zijn vooral actief op de as Antwerpen – Mechelen – Brussel, maar nemen opdrachten aan in heel Vlaanderen en Brussel.

Ja, al onze medewerkers hebben de nodige competenties om onder begeleiding van een werfleider of individueel taken uit te voeren. De mensen die actief zijn op de werkvloer hebben genoeg kennis om hun taken goed uit te voeren.

Na een verkennend gesprek en de ondertekening van de offerte zal u steeds rechtstreeks in contact staan met een werfleider of technisch verantwoordelijke. Afhankelijk van het type opdracht wordt de werf dagelijks bezocht door een werfleider.

Afhankelijk van het type opdracht kunnen we u verder helpen. Hebt u een bedrijf? Bekijk hier een overzicht van de courante opdrachten. Bent u een particulier? Neem hier een kijkje.

Staat uw opdracht er niet tussen, stel uw vraag via ons contactform. We doen heel wat opdrachten op maat.

Veiligheid en duurzaamheid

Veiligheid is in ieders belang. Onze handjes zijn verplicht om de veiligheidsmaatregelen te respecteren die gelden. Ze werken met oorbeschermers, handschoenen, veiligheidsschoenen,…

Ze zijn zich bewust van de mogelijke gevaren op werven en beschikken allemaal over professioneel materiaal om veilig te kunnen werken. Manus zet in op veiligheid. Er heerst nultolerantie op dit gebied. Veiligheid boven alles.

Ecologie en duurzaamheid gaan hand in hand. Manus engageert zich om enkel met ecologisch verantwoorde producten te werken. Lees hier hoe we dit doen.

Sociale economie

Bedrijven die in de sociale economie werken, streven naar een maatschappelijke meerwaarde. De bedrijven geven voorrang aan het menselijke aspect van ondernemen. Ze spannen zich in om kwalitatieve en duurzame jobs aan te bieden. De mensen primeren op de winst. Er wordt gezorgd voor continuïteit en rentabiliteit op een duurzame en verantwoorde manier.

Doelgroepmedewerkers die in de sociale economie werken zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn tal van socio-economische redenen waarom iemand niet klaar is voor de reguliere arbeidsmarkt. Sociale economie vangt deze mensen op door ze een duurzame job te bieden en klaar te stomen voor de reguliere arbeidsmarkt.

Groenonderhoud

Neen. Wij werken op een ecologische manier met minimale impact voor de natuur. Zo verwijderen wij onkruid op verhardingen met borstelmachines of branders.

Een standaardploeg bestaat uit 2 mensen. Indien de omvang of complexiteit van de opdracht dit vereist, zal het team groter zijn.

Schoonmaak

Wij proberen een opdracht zo snel mogelijk in te plannen. Uiteraard hangt dit af van de lopende opdrachten bij onze klanten.

Afhankelijk van het type opdrachten maken wij gebruik van de meest doeltreffende producten. Wij werken enkel met ecologische met minimale impact voor de natuur.

Ons poetsteam bestaat uit een divers publiek van mannen en vrouwen die met veel zorg en enthousiasme hun werk doen. Franky, Dela, Mohamed, Ali, Vanessa, ze helpen u graag verder!

Vind u niet wat u zoekt? Neem dan contact op via het formulier.

Menu