Over Manus
Manus, meer dan handen
Missie en visie

Bij Manus gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand met sociaal ondernemen. Manus investeert volop in de ontwikkeling van zijn medewerkers. Een job bij Manus betekent voor onze medewerkers een start naar een nieuwe carrière.

Manus is een maatwerkbedrijf dat actief is in de domeinen schoonmaak, groen en renovatie, maar al wie extra handen nodig heeft kan op ons rekenen. Manus combineert sociaal verantwoord ondernemen met uitstekende kwaliteit en commerciële feeling. We zetten in op duurzame relaties en engageren ons om mensen verder op te leiden. We geven dat extra duwtje om door te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt dankzij de juiste motivatie, de juiste attitudes en een grote dosis positivisme.

Een job bij Manus betekent voor onze medewerkers een start naar een nieuwe carrière.

Doe een beroep op ons voor groen-, renovatie- of schoonmaakopdrachten. Uiteraard kan iedereen ons inschakelen die extra handen nodig heeft voor eenvoudige manuele klussen.

Particulier of bedrijf? Ontdek wat Manus voor u kan doen.

Een gevestigde waarde

Met meer dan 15 jaar praktijkervaring is Manus een referentie in de sociale economie. Na de opstart in Antwerpen in 1998 ging Manus in Mechelen aan de slag in 2009 en in Brussel in 2010. Nu heeft Manus 3 vestigingen in Antwerpen, 1 in Mechelen en 1 in Brussel.

Ons actieterrein bevindt zich vooral op de as Antwerpen-Brussel, maar beslaat ongeveer heel Vlaanderen.

De toekomst is fluo groen

De sociale economie is een sector in verandering die in de komende jaren grondig hertekend wordt. Manus zal hierdoor nog meer uitgroeien tot dé flexibele partner die meedenkt en op zoek gaat naar de beste oplossing. Manus is steeds op zoek naar vernieuwing. Via innovatieve businessmodellen zijn we pioniers en dagen we onze medewerkers, klanten en partners uit om net iets anders te denken.

We zijn een bedrijf met een duidelijk doel. We focussen heel hard op doorstroom. Dit wil zeggen zoveel mogelijk mensen een springplank geven naar het reguliere arbeidscircuit. We ondersteunen en helpen onze medewerkers, maar ze moeten zelf de kansen grijpen die zich aanbieden.

Buurt- en doorstroom-
bedrijf

Manus werkt mee aan een aangename propere en veilige buurt.

Iedereen die bij Manus werkt is overtuigd dat Manus geen eindstation is. Wij stomen onze mensen klaar voor een job in de reguliere economie.

Kwaliteit,
veiligheid en
duurzaamheid

Manus streeft een uitmuntende kwaliteit na in haar dienstverlening. We leggen de lat minstens even hoog als in de reguliere economie.

We gebruiken hiervoor een eenvoudige formule.

Ik ben zeer tevreden als ik zie met hoeveel enthousiasme onze arbeiders en omkadering elke dag de handen uit de mouwen steken.

Menu