Manus werft
Goesting is het belangrijkste!
Manus blijft groeien.

Wij zijn op regelmatige basis op zoek naar mensen die in aanmerking komen om in de sociale economie te werken. Dit wil zeggen mensen die moeilijk of niet hun weg vinden in het reguliere arbeidscircuit.

Wie komt in aanmerking

Naast enkele praktische voorwaarden om aan de slag te gaan bij Manus, is het belangrijkste dat u ‘goesting’ hebt om de handen uit de mouwen te steken. Manus is geen eindpunt , maar een springplank naar een carrière in het reguliere circuit. Elke Manusser engageert zich om mee te werken aan doorstroom. Uw motivatie om te werken aan een nieuwe carrière is voor ons het eerste selectiecriterium!

De praktische voorwaarden om in de sociale economie te werken zijn een maatwerklabel, LDE-, Activa- of Sine-erkenning. In Vlaanderen onderzoekt de VDAB of de RVA of iemand in aanmerking komt voor een bepaalde erkenning. Het is dus belangrijk om u in te schrijven bij de VDAB.

Kom langs!

Zin om bij Manus te werken? Kom langs!

U bent altijd welkom op onze vestigingen in Antwerpen of Brussel voor een kennismakingsgesprek. Breng uw identiteitskaart en eventueel een c.v. mee.

Persoonlijk opleidingsplan
en doorstroom

Manus investeert in de opleiding van haar medewerkers. Via een persoonlijk opleidingsplan en een traject op maat stomen we onze handjes klaar voor een nieuwe carrière op de privé arbeidsmarkt.

Kom langs op onze vestiging in Antwerpen.

U vindt ons aan de Mechelsesteenweg 128-136, 2018 Antwerpen. Breng uw identiteitskaart en eventueel uw cv mee.

Manus is één van die creatieve helden-ondernemers die de traditionele paden verlaten en concepten ontwikkelen om de nieuwe uitdagingen die de veranderende arbeidsmarkt met zich mee brengt aan te gaan.

Fons Leroy – Gedelegeerd bestuurder VDAB

Menu