Manus voor particulieren
Wij blinken uit in schoonmaak!
Kan u een helpende hand gebruiken bij de schoonmaak?

Manus is zeer actief in de schoonmaak. Al jaren hebben wij een uitstekende reputatie in schoonmaak bij bedrijven, maar ook particulieren klanten kunnen beroep doen op ons.
Ons team onder leiding van onze werfleiders kan voor u tal van klussen uitvoeren.

Wat kunnen we voor u doen:

  • Algemene poetsopdrachten
  • Poetsen voor of na verhuis
  • Grote schoonmaak kelders, garages, bergplaatsen
  • Poetsen van gemeenschappelijke delen van woonblokken (liften, traphallen, inkomhallen, …)

Manus werkt op een ecologische manier met professionele machines en streeft naar een perfecte kwaliteit in een veilige werkomgeving.

Al onze schoonmakers zijn goed opgeleid dankzij de poetsopleidingen van leverancier Boma. Onze werfleiders zorgen voor kwaliteitscontroles zodat onze klanten tevreden zijn.

Als het goed is, mag het ook gezegd worden. De laatste weken vind ik het buurtsecretariaat in de Statiestraat echt tiptop in orde! De poetsers doen dit super goed!

Elke Van de Vel

Wat kost een opdracht?

Hier kunnen wij geen eenduidig antwoord op geven. Afhankelijk van het soort werk, neemt een verantwoordelijke contact met u op. Hier worden de details besproken om een duidelijk beeld te hebben van de omvang, complexiteit van de opdracht. Daarna ontvangt u een zeer duidelijke en transparante offerte. Na uw goedkeuring wordt de opdracht in onze planning opgenomen en uitgevoerd.

Zijn jullie medewerkers genoeg opgeleid om opdrachten uit te voeren?

Ja, al onze medewerkers hebben de nodige competenties om onder begeleiding van een werfleider of individueel taken uit te voeren. De mensen die actief zijn op de werkvloer hebben genoeg kennis om hun taken goed uit te voeren.

Wie is mijn aanspreekpunt tijdens de werken?

Na een verkennend gesprek en de ondertekening van de offerte zal u steeds rechtstreeks in contact staan met een werfleider of technisch verantwoordelijke. Afhankelijk van het type opdracht wordt de werf dagelijks bezocht door een werfleider.

Hoe weet ik dat jullie veilig werken?

Veiligheid is in ieders belang. Onze handjes zijn verplicht om de veiligheidsmaatregelen te respecteren die gelden. Ze werken met oorbeschermers, handschoenen, veiligheidsschoenen,… Ze zijn zich bewust van de mogelijke gevaren op werven en beschikken allemaal over professioneel materiaal om veilig te kunnen werken. Manus zet in op veiligheid. Er heerst nultolerantie op dit gebied. Veiligheid boven alles.

Hoe snel kunnen jullie een nieuwe opdracht uitvoeren?

Wij proberen een opdracht zo snel mogelijk in te plannen. Uiteraard hangt dit af van de lopende opdrachten bij onze klanten.

Vraag een gratis offerte aan


Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw stad

Onderwerp

Uw bericht

Al onze diensten
voor particulieren


Wij blinken uit!


Manus heeft groene handen.


Schakel ons klusteam in


Werken op maat, dat werkt!

Menu