Manus voor particulieren
Werken op maat, dat werkt
Wij werken op maat voor u.

Heeft u een specifieke opdracht die u graag wilt laten uitvoeren door Manus?
Wij zijn gespecialiseerd in manueel werk.

In het verleden hebben wij ondergelopen kelders leeggehaald, afval afgevoerd naar containerpark, meegeholpen bij verhuizingen, garages of volledige huizen opgeruimd,..

Werken met Manus is kiezen voor een bedrijf met een duidelijke sociale meerwaarde. Dankzij de opvolging en kwaliteitscontrole van onze werfleiders streven wij naar een perfecte service.

Al onze arbeiders werken op een veilige manier en zijn klantvriendelijk.

Nogmaals m’n dank voor de toffe, zeer werklustige mensen die je stuurde.

Chris Vostes

Wat kost een opdracht?

Hier kunnen wij geen eenduidig antwoord op geven. Afhankelijk van het soort werk, neemt een verantwoordelijke contact met u op. Hier worden de details besproken om een duidelijk beeld te hebben van de omvang, complexiteit van de opdracht. Daarna ontvangt u een zeer duidelijke en transparante offerte. Na uw goedkeuring wordt de opdracht in onze planning opgenomen en uitgevoerd.

Zijn jullie medewerkers genoeg opgeleid om opdrachten uit te voeren?

Ja, al onze medewerkers hebben de nodige competenties om onder begeleiding van een werfleider of individueel taken uit te voeren. De mensen die actief zijn op de werkvloer hebben genoeg kennis om hun taken goed uit te voeren.

Wie is mijn aanspreekpunt tijdens de werken?

Na een verkennend gesprek en de ondertekening van de offerte zal u steeds rechtstreeks in contact staan met een werfleider of technisch verantwoordelijke. Afhankelijk van het type opdracht wordt de werf dagelijks bezocht door een werfleider.

Hoe weet ik dat jullie veilig werken?

Veiligheid is in ieders belang. Onze handjes zijn verplicht om de veiligheidsmaatregelen te respecteren die gelden. Ze werken met oorbeschermers, handschoenen, veiligheidsschoenen,… Ze zijn zich bewust van de mogelijke gevaren op werven en beschikken allemaal over professioneel materiaal om veilig te kunnen werken. Manus zet in op veiligheid. Er heerst nultolerantie op dit gebied. Veiligheid boven alles.

Vraag een gratis offerte aan


Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw stad

Onderwerp

Uw bericht

Al onze diensten
voor particulieren


Wij blinken uit!


Manus heeft groene handen.


Schakel ons klusteam in


Werken op maat, dat werkt!

Menu