Manus voor particulieren
Manus steekt de handen
uit de mouwen.

Manus helpt bij schoonmaak, groenonderhoud, renovatie en manueel werk. Onze mensen werken hard en precies, zijn degelijk opgeleid en worden goed omkaderd. Veiligheid en klantvriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel.

Onze diensten:


Wij blinken uit!


Manus heeft groene handen.


Schakel ons klusteam in


Werk op maat,
dat werkt!

Vriendelijke werkmannen die allemaal kleine klusjes hebben gedaan. Mijn huis is dankzij Manus weer tip top!

Magda Vogels

Als het goed is, mag het ook gezegd worden. De laatste weken vind ik het buurtsecretariaat in de Statiestraat echt tiptop in orde! De poetsers doen dit super goed!

Elke Van de Vel

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Ik ben samen met de werkmannen in de tuin gaan kijken en heb hen ook gezegd dat ik zeer tevreden ben. Hopelijk kan ik in de toekomst nog eens beroep doen op Manus.

Ginette Lambrecht

Menu