Manus voor bedrijven
Langdurig partnership:
Manus selecteert voor jou
Manual services

Bent u op zoek naar arbeidskrachten die graag de handen uit de mouwen steken? Heeft uw openstaande vacatures die u vaak niet ingevuld krijgt? Bent u een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt en duurzame tewerkstelling hoog op de agenda plaatst? Kortom, gaat er veel energie van uw personeelsdienst naar werving en selectie maar is dit niet de corebusiness van uw bedrijf? Dan is Manus uw partner om de handen in elkaar te slaan.

Manual services selecteert in haar eigen bedrijf ervaren en opgeleid personeel waar ze rotsvast in gelooft dat ze de stap naar de reguliere economie kunnen zetten. Onze dienstverlening is uniek omdat we ons en uw toekomstig personeel een jaar blijven opvolgen en begeleiden. Kortom, Manus is een slimme partner om samen mee te ondernemen.

Dankzij ons intern competentiebeleid en onze doorstroomstandaard bieden we profielen aan die de nodige basiscompetenties reeds verworven hebben. Dat is onze kwaliteitsgarantie!

Manus heeft een zeer klantgerichte aanpak waarbij men ervoor zorgt dat behoeften van klanten correct worden ingeschat en ingevuld.

Verder heb ik veel ondernemingszin en innovatief denken mogen ervaren bij Manus. Het is een organisatie die vooruit kijkt zodat ze toekomstige werkgelegenheid kunnen creëren voor hun werknemers.

Marc Abels
(Deloitte)

Al onze diensten voor bedrijven


Wij blinken uit!


Manus heeft groene handen.


Schakel een team met werfleider in


Werken op maat, dat werkt!

Manus adviseert

Door het Maatwerkdecreet is de sociale economie een nieuwe weg ingeslagen. De subsidiemogelijkheden en reglementeringen werden grondig aangepast om de sociale economie een meer duurzaam karakter te geven.

Wat kan dit betekenen voor uw bedrijf?
Hoe realiseer je doorstroom en compententiemanagement?

Menu