Manus voor bedrijven
Werk op maat, dat werkt
Manus werkt ook op maat van de klant.

Door de ervaring met onze huidige partners weten we hoe belangrijk het is om in te spelen op de diverse vragen van de klant. Manus heeft een volledig team beschikbaar dat gespecialiseerd is om dringende vragen van klanten zo snel mogelijk uit te voeren. Onze werfleiders denken mee met de klant over het probleem en zoeken graag naar een snelle en kwalitatieve oplossing. Moest ons eigen personeel niet in staat zijn om de werken zelf uit te voeren dan helpen we u graag verder via één van onze partners.
In het verleden plaatsten we verkeersborden, ruimden we festivalweides op, hielpen we mee als parkeerwachter of steward,…

Nogmaals m’n dank voor de toffe, zeer werklustige mensen die je stuurde

Chris Vostes 
(Zaakvoerder restaurant Druiventros)

Is een offerte vrijblijvend?

Uiteraard! Nadat u een offerte aangevraagd heeft, proberen we u binnen de 3 dagen te contacteren en een offerte op maat te geven. De offerte is 60 dagen geldig.

In welke regio’s zijn jullie actief?

We zijn vooral actief op de as Antwerpen – Mechelen – Brussel, maar nemen opdrachten aan in heel Vlaanderen en Brussel.

Wie is mijn aanspreekpunt tijdens de werken?

Na een verkennend gesprek en de ondertekening van de offerte zal u steeds rechtstreeks in contact staan met een werfleider of technisch verantwoordelijke. Afhankelijk van het type opdracht wordt de werf dagelijks bezocht door een werfleider.

Ik heb een specifieke opdracht, kunnen jullie deze uitvoeren?

Afhankelijk van het type opdracht kunnen we u verder helpen. Bekijk hier een overzicht van de courante opdrachten. Staat uw opdracht er niet tussen, stel uw vraag via ons contact formulier. We doen heel wat opdrachten op maat.

Hoe snel kunnen jullie een nieuwe opdracht uitvoeren?

Wij proberen een opdracht zo snel mogelijk in te plannen. Uiteraard hangt dit af van de lopende opdrachten bij onze klanten.

Vraag een gratis offerte aan


Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw stad

Onderwerp

Uw bericht

Al onze diensten voor bedrijven


Wij blinken uit!


Manus heeft groene handen.


Schakel een team met werfleider in


Werken op maat, dat werkt!


Handenvol logistiek

Sociaal ondernemen
met Manus

Kan uw bedrijven zich vinden in onze kijk op duurzaam ondernemen en duurzame tewerkstelling? Stap in een partnership met Manus

Wat betekent het Maatwerkdecreet voor de sociale economie en uw bedrijf? Hoe realiseer je doorstroom en compententiemanagement? Manus adviseert!

Menu