Manus publiceert het boek “Stoutweg sociaal ondernemen”

Manus schrijft een boek!

Niet om met het vingertje te wijzen of te pretenderen dat we de wijsheid in pacht hebben. We willen inspireren en aantonen dat sociaal ondernemen een kwestie is van creativiteit, durf en oplossingen zoeken. Niet voor niets is de titel van ons boek stoutweg sociaal ondernemen.

In een honderdvijftigtal bladzijde doet Manus zijn verhaal. Vanwaar komt die uitgesproken mening rond doorstroom en welke weg hebben wij met vallen en opstaan afgelegd. We leggen alle kaarten op tafel en geven een blik op het hart van ons bedrijf. Ons belangrijkste ingrediënt blijft de dynamiek en de goesting binnen het bedrijf om mensen duurzame kansen te bieden.

Meer info of een boek bestellen op www.stoutwegsociaalondernemen.be

Menu