Het vorstenpaar onder de indruk van de aanpak van Manus

Ter ere van het staatsbezoek van Zijne Excellentie de President van Duitsland en van Hunne Majesteiten De Koning en De Koningin, werd er in het Antwerpse Stadshuis een themalunch georganiseerd voor enkele eregasten. Het thema:  “Jongeren, werk en armoedebestrijding in Europese welvaartstaten”. Onze directeur Katleen Vermeiren mocht aanschuiven voor de lunch en stelde Manus en haar visie op inclusief ondernemen en “werk als middel tot integratie” voor aan Het Vorstenpaar.
Hare Majesteit De Koningin was zeer gecharmeerd door de Manus-aanpak en de projecten die in Antwerpen en Mechelen lopen rond de activatie van vluchtelingen.

Ze stelden oprecht geïnteresseerde vragen en  wou Manus in de toekomst nog beter leren kennen in het najaar….. meer info volgt

IMG_2149

Menu